Cauta
Avansat
Partener oficial
...
Pay with
Urmărește-ne pe

Despre Accesorii Auto Tuning Romania

ISTORICUL COMPANIEI


Accesorii auto tuning este o companie performanta de tuning "aftermarket" care a fost infiintata in anul 2007 din initiativa fondatorilor de a aduce pe piata accesoriilor auto produse de calitate si modele exclusiviste.


FURNIZORII NOSTRI


In timp, Accesorii auto tuning a dezvoltat relatii pe termen lung cu producători de accesorii tuning de renume, activi de decenii în industria de piese auto. Portofoliul de produse al companiei include o gama larga de piese auto de tuning de calitate care se bazează pe cele mai noi tehnologii și se adateaza celor mai recente modele de pe piața auto. Montarea pieselor si accesoriilor de tuning auto in trend cu cele mai noi modele confera ca rezultat final masini tunate, remarcate prin eleganta lor subtila si performanta de înaltă clasă.


CLIENTII NOSTRI


Dedicata angajamentului notabil de a oferi clienților săi produse de top la preturi competitive, servicii de calitate, disponibilitate rapidă și un portofoliu cuprinzand piese de tuning auto pentru toate mărcile și modelele, compania ; Accesorii auto tuning a început din anul 2012 să se dezvolte nu numai pe piata din Romania ci si sa acceseze piete din țările europene precum si din Statele Unite ale Americii și Australia.


ECHIPA NOASTRA


Tânăra echipa ; Accesorii auto tuning care numara in prezent 35 de membri se caracterizează prin angajamentul dinamic și continuu de a contribui la progresul companiei. Dedicația, dorinta de a oferi servicii de calitate, nivelul ridicat de profesionalism caracterizează echipa noastra și stau la baza rezultatelor pozitive inregistrate de companie.


VALORILE NOASTRE


- Produse noi, de ultima generatie si de calitate garantata

- Excelență in Serviciul Clienți, disponibilitate permanenta de a oferi soluții și de a oferi constant asistență de specialitate clienților

- Transport Rapid catre orice localitate din Romania prin FAN CURIER

- Retur in 60 de zile și rambursare completă în cazul în care clientul nu este satisfăcut de produs

- ale clientilor in baza Politicii de confidențialitate promovata de companie si care asigura ca informațiile privind clienții sa fie strict protejate


OBIECTIV MAJOR PENTRU ANUL 2022


În scopul de a continua realizarea unei creșteri calitative durabile, compania ; Accesorii auto tuning se concentreaza pe dezvoltarea unor rețele solide de clienti si furnizori, alaturi de care sa dea valoare pietei de tuning si sa fructifice beneficiile unei activitati pline de provocari dar si de satisfacții.