Cauta
Avansat
Partener oficial
...
Pay with
Urmărește-ne pe
Metode de plata
how to buy

Paypal Express Checkout
Plata prin PayPal nu necesita crearea unui cont de utilizator pe site. Adresa de livrare (o puteti edita in momentul platii) este primita de la PayPal in momentul platii.
MobilPay (cu cardul online)
Sistemul permite plata utilizand cele mai cunoscute tipuri de carduri (Visa / Master Card / etc) rapid si in siguranta. In cazul in care cardul este asociat unui cont in alta moneda decat RON, tranzactiile se efectueaza in lei, la cursul de schimb al bancii emitente pentru cardul respectiv.
Ordin de plata
Plata prin ordin de plata se face doar in baza facturii proforme. Va rugam sa ne trimiteti prin email cu dovada platii.
La livrare (ramburs)
Plata se face in lei, integral, la livrare sau la ridicarea produselor de la sediul nostru. In cazul livrarii produselor la domiciliu, plata se va face catre agentul de curierat care efectueaza livrarea.
Plata in rate cu cardul de credit
Pentru a putea achita o comandă în rate, trebuie să deții un card de credit emis la una dintre băncile partenere (Credit Europe Bank, Banca Transilvania, Garanti Bank, Alpha Bank, BRD Finance).

Pentru a plasa o comandă, trebuie să selectezi metoda de plată card online, să adaugi datele cardului. Sistemul va identifica faptul că este un card de credit și vei putea selecta numărul de rate dorit (1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12).

Plata ratelor o vei efectua către banca emitentă a cardului cu care ai efectuat plata. Condițiile de creditare, plata ratelor și eventualele dobanzi și comisioane ale cardului apartin exclusiv băncilor emitente.

Serviciul oferit de partenerul nostru Netopia Payments garanteaza siguranța tranzacțiilor in mediul de tranzactionare 3D Secure.
Toate platile online sunt facute in siguranta, pe site-urile securizate ale procesatorilor de plati (PayPal / MobilPay).
* In cazul in care intampinati dificultati nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului de contact sau la unul dintre numerele de telefon afisate.