Cauta
Avansat
Partener oficial
...
Pay with
Urmărește-ne pe

Garantia produselor


Produsele comercializate de KITT Tuning sunt interschimbabile cu piesele originale, in conformitate cu lista și cataloagele editate de producatori. Garantia se aplica in conformitate cu legile europene.

KITT Tuning ca Vanzator nu este responsabil pentru garantie și va anula garantia in situatiile prezentate mai jos:
- Produsul nu a fost montat intr-un magazin special. Procesul de montare trebuie sa fie finalizat intr-un magazin specializat / tuning.
- Produsul a fost deteriorat din cauza montarii necorespunzatoare sau pentru ca a fost montat cu alte piese de conectare rupte. Nu acceptam reclamatii pentru produse care sunt montate și / sau modificate atunci cand sunt montate de un service sau de un tehnician neautorizat.
- Produsul a fost utilizat in alt scop decat cel specificat in prezentarea / descrierea produsului.
- Cumparatorul a reparat produsele insusi și / sau a modificat (inclusiv instalarea kiturilor HID) sau a reparat și / sau modificat de terti;
- Piesa a fost deteriorata de supraincarcarea suplimentara sau de intretinerea incorecta a vehiculului.
- Vehiculul a fost prabușit sau a suferit daune produse de factorii externi, socul atmosferic, termic, mecanic sau electric.
- Partile prezinta zgarieturi, denivelari, semne de indoire care nu se datoreaza producatorilor sau incidente de expediere.


Reclamatiile privind garantia trebuie prezentate cu urmatoarele documente:

- Factura de la KIT XENON TUNING SRL;
- Dovada faptului ca produsul a fost instalat intr-un serviciu autorizat, respectiv o copie a Raportului de factura - Deviz emis de Serviciul Auto pentru procesul de montare;
- Videoclipuri / imagini (la rezolutie inalta) care prezinta problema existenta;

 

Poza exemplu:

 

- Scurta descriere a problemei;

- Imagine a materialelor suplimentare, cum ar fi etichetele din fabrică - depinde de produsul revendicat;

Exemplu:

- Imagine a capacelor din spate (aceasta se aplică numai farurilor)

- Copie a talonului masinii.

 


*Bunurile sau serviciile care se găsesc defecte nu vor fi modificate fără acordul KITT. În caz contrar, cumpărătorul își poate pierde creanțele pe baza garanției.