Cauta
Avansat
Partener oficial
...
Pay with
Urmărește-ne pe

Retururi / Anulari / Rambursari

Retururi

Cumpărătorul are dreptul să se retragă din Contract, respectiv să returneze un produs sau să renunțe la un serviciu (dacă este cazul), în termen de 14 de zile calendaristice de la primire, fără invocarea niciunui motiv și fără a suporta alte costuri decât cele de livrare. Astfel, potrivit O.U.G. nr 34/ 2014, perioada de returnare a unui Bun sau renunțare la un Serviciu expiră în termen de 14 zile din ziua în care Cumpărătorul intră în posesia fizică a ultimului Bun. În cazul în care Cumpărătorul decide să se retragă din contract, va transmite un e-mail către KIT XENON TUNING S.R.L. utilizând adresa support@carpartstuning.com,, indicând explicit solicitarea de retragere. În cazul în care Cumpărătorul solicită retragerea din Contract în cadrul termenului de retragere din contract, trebuie să returneze și eventualele cadouri care au însoțit produsul respectiv. În cazul în care Comanda este achitată, Vânzătorul va rambursa suma în maxim 14 (paisprezece) zile de la data informării Vânzătorului de către Cumpărător asupra deciziei sale de retragere din Contract.

Retragerea din contract și, respectiv, returul produselor, se poate face doar în următoarele condiții care trebuie întrunite în mod cumulativ: a) produsul va fi returnat în aceeași stare în care a fost primit, împreună cu toate ambalajele (ex: pungi, cutii etc.), accesoriile (ex: cordoane, telecomenzi etc.), certificate, manuale de instrucțiuni, certificate de garanție, precum și orice alte elemente incluse în pachet; b) produsul nu este deteriorat (zgâriat, prezintă urme relevante de uzură etc.); c) produsul nu a fost modificat ori montat; d) produsele returnate sunt ambalate și protejate în mod corespunzător ca în situația livrării inițiale. Cumpărătorul înțelege și își asumă faptul că în măsura în care una dintre aceste condiții nu este îndeplinită, KIT XENON TUNING S.R.L. își rezervă dreptul de a refuza returul produselor.

Prin excepție de la condițiile privind retragerea din contract prezentate mai sus, în măsura în care KIT XENON TUNING S.R.L. își manifestă totuși acordul pentru returnarea produsului, chiar dacă nu sunt îndeplinite condițiile mai sus prezentate, acesta va despăgubi Cumpărătorul doar după evaluarea produselor returnate și reținerea sumelor reprezentând uzură/ deteriorare etc.. Pentru a înlătura orice dubiu, acceptarea returului acestor produse pentru care nu sunt îndeplinite condițiile privind retragerea din contract mai sus expuse, reprezintă facultatea exclusivă a KIT XENON TUNING S.R.L..

Cumpărătorul își asumă responsabilitatea pentru asigurarea returnării produselor conform prezentelor termene și condiții și va suporta cheltuielile rezultate în urma returnării. Toate costurile de livrare și de asigurare a produselor returnate vor fi plătite de către client, cu excepția cazului în care există un acord prealabil scris care prevede alte condiții.

În cazul în care Cumpărătorul nu este mulțumit de achiziționarea unui produs, indiferent de motiv, și returnează produsul în termenele și condițiile prevăzute mai sus, KIT XENON TUNING S.R.L. va schimba produsul sau va rambursa Cumpărătorului costul produsului, reținând valoarea cheltuielilor de transport (poștale), precum și, dacă este cazul, contravaloarea sumelor reprezentând uzură/ deterioare etc.. Suma cuvenită Cumpărătorului va fi returnată după cum urmează: (a) pentru Comenzile achitate cu card bancar, prin restituire în contul din care a fost efectuată plata; (b) pentru Comenzile achitate cu ramburs, prin virament bancar. Vânzătorul va putea amâna rambursarea sumei până la primirea retur a Bunurilor vândute sau până la primirea unei dovezi conform căreia acestea au fost expediate catre Vanzator.

KIT XENON TUNING SRL are ca și deziderat procesarea retururilor în termen de două zile lucrătoare de la recepție, rambursarile aferente urmand a fi efectuate în următoarele 2 zile lucrătoare în condiții normale.